Dag 106 - Pesos, dollars en quetzals...
Superleuk om te lezen hoe het met jullie gaat! Mexico is mooi he? Lieve schattige aapjes van me... Jammer dat je niet bij de eetclub was dit weekend, we hebben jullie wel gemist! Heul veel plezier in Guatemala en Costa Rica!
Als musquitos op wax afkomen en jou daardoor lastig blijven vallen kan het misschien helpen als je je oren eens schoon maakt...
Ik hoop echt dat t pakje aan komt trouwens, incl de peppernuts...dan ben je de bom in je klas!!
Heel leuk jullie verhalen te lezen. Veel succes met het Spaans en alle gekke beesten!
Liefs, Larissa
wat een mooi verhaal en mooie foto,s alweer.fijn dat we elkaar gisteren weer gezien en gesproken hebben.succes met het duiken en tot ziens op scype.doeiiii.
stopt sint ook wat in jullie schoen?
we missen jullie!!!!!!
Te leuk om te lezen, elke keer weer! Wat hebben jullie het goed zo te horen en te zien, geweldig. Hier alles z'n gangetje, best een beetje saai maar ik kan het niet mooier maken. Het weer zit ook al niet mee... Fijn dat jullie mij weer hebben opgefleurd met jullie (súpernietmeernormaal leuk geschreven) belevenissen en bijbehorende foto"s. Wellicht met oud en nieuw effe skypen???? Ik hoop het! Ga vooral zo door jongelui.
Vette Slobber,
Mar.
Muy Bien
Hi Cees en Iselin,
vanachter mijn bureau zit ik enorm te genieten van jullie mooie reisverhalen. Ik droom regelmatig weg richting Zuid-Amerika. Geweldig dat jullie deze ervaring mogen/kunnen beleven, geniet er van en blijf zo lang mogelijk weg....
Hola queridos amigos Cees y Ies,
Que viaje bonito y interessante que estas haciendo.
Aqui tenemos invierno con mucho LLuvia y viento y hoy hace salida el tio Sinterklaas otravez. (Hasta el ano que bienne).
Me hace inscribir para el selection de los buceadores pero en esre momento todo esta parada por que Mike Boezaard esta entermo, y Niels Termeulen sera padre y los 2, Koen Haegens y yo tenia mala suerte.
To siento mucho, necuro hay unos/allos en mi escritura pero tu 2 mucho suerto con tu classes de Espagnol!
Reguerdos de Richard.
Y feliz navidad y una prospero ano nuevo!
Zeg zus en schonebroer, zijn jullie ook je slaapplek uit gedreven of hoe gaat het daar? Zag net op t nieuws over overstromingen in Costa Rica.
xx