Dag 92 - Sneeuwsafari
Klinkt heel erg goed allemaal! Ik sjees op het moment door portugal per vliegtuig, trein, metro, auto en bus :) En vandaag heeeeeel veel te voet door lissabon met veel zon. Veel plezier nog! KUS
Wow, klinkt allemaal erg goed!!!! Ik kan hopelijk na 8 weken wachten in het saaiste dorp van heel Nieuw Zeeland, hopelijk donderdag de motor ophalen in de haven:)
Wat verschrikkelijk leuk om weer wat van jullie te horen! Het skypen lukt nog niet echt dus moet ik het maar eenzijdig via deze site horen. De verhalen klinken weer ubervet en heul veul plezier in Mexico, ik denk dat jullie dat GEWELDIG gaan vinden. En nu even over mezelf: het gaat goed met mij! ;-) SNEL SKYPEN!
Het kan niet op!! Wat een prachtige verhalen tot nu toe. Het lijkt wel alsof het stteds mooier wordt. Schitterende foto's ook, vooral die van de walvissen en orka's. (grapje hoor!!, jullie krijgen misschien nog wel een herkansing).
Goeie reis verder op weg naar Costa Rica, wees voorzichtig in Mexico. We wachten vol spanning weer op een nieuw verhaal.
Beetje jammer van de aalvissen, maarja je kan niet alles hebben;-) suoer leuk dat jullie foz hebben ontmoef, ik heb al een mail gehad meteen die dag, en vandaag van Katie. Wel jammer dat je niet hebt gsschreven wat een GEWELDIG SPANNEND durp Squamish is :-p hahah
Hopelijk tot snel weer skypes! Gistef waren de mensen om cees heen ge luidruchtig dus ging t niet...kon m niet goed horen.
Tot snel xx Jorrit, Joranne, Isa & Julia
Wat een belevenissen!!!! Ik ben blij, dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben. Had de foto's al bij je moeder bekeken en nu het verslag. Heel veel plezier verder nog. Hier gaat alles ook goed. Marjolein heeft ander werk en verhuisplannen. Gaat wel een eind weg hoor! En Jaap-Jan krijgt 28 november de sleutel. Ik moet wel effe wennen hoor. Maar dat hoort erbij, alles komt goed. Ik wacht met spanning op jullie volgende berichten en foto's. Liefs voor jullie allebei
Vertaling:
Aalvissen zijn walvissen.
Suoer is super
foz is roz
ontmoef is ontmoet
gsschreven is geschreven
Gistef is gister
ge is te
zo dat maakt t misschien iets leesbaarder...lang leven typen met mn telefoon!
wat een prachtig verhaal weer,alleen dat liften vinden wij een beetje eng.jullie maken veel spannende dingen mee,
wij ook maar dan op een ander gebied.gelukkig gaat het met opa beter dan waar we bang voor waren,hij is(nog)
nietecht ziek maar heel erg moe.hij is zelf tot nu toe tevreden.geniet maar zoveel mogelijk.hopelijk kunnen we binnenkort weer eens skypen.dikke kus opa en oma.
Klinkt wederom geweldig.
Lachen dat koken van cees voor de andere
Ik wil ook een A-4 op de tafel!!!!
wat een mooi verhaal weer zeg echt practig, wel jammer van de walvissen, maare ik ben niet jaloers dat jullie op die boot zaten op het wilde water hahaha
heel veel plezier in Mexico en Costa Rico,
en ik zie jullie hopelijk weer snel op skype.
xxxxxx Amy
Mooi verhaal. Veel moois in Mexico.
Zag dat jullie er nu zijn.
Geweldig al die beesten in eggie.. ik heb gelijk jullie verhaal weer uitgeprint voor Opa&Oma S. vinden ze vet leuk!!
Verleden week ook erg leuk jullie weer s "aan tafel" te hebben, Lfs
goed verhaal man! lekker naar de warmte toe nu. Mexico is top, lekker faijtas eten. Hier alles ook puik. Zuslief heeft net geknald op museumnacht. Max wordt steeds eigenwijzer en ik ben met me moeder naar de Crea doe beurs geweest. jaja we worden oud. Ga nu maus ervan overtuigen dat we ook nog een flinke reis moeten maken. xx
ik blijf de verhalen maar herlezen en de foto's herkijken. wat een avonturen zeg. nog 2 weken dan gaan gert-jan en ik onze prikken halen, brrr, en dan kunnen we ook op reis. we kijken er zo naar uit. na de prikken nog 2 maandjes........
maar eerst moeten jullie heel midden amerika nog door en de kerst in costa rica vieren. er zijn ergere manieren denk ik zo!t ot skypes en mails, dikke knuffels!!!!!!!!!
Super leuke verhalen joh!!!
Wel erg jammer van de walvissen, ik hoorde van jorn dat dat wel idrukwekkend is.
Hier ook alles geweldig, die kleine groeit als kool 7 kilo nu
Groetjes mark en hilde
WOW!!! Wat een avonturen beleven jullie allemaal. Ziet er echt heel goed uit! Geniet er nog van!
Groetjes Nina
Het is vandaag 15 Mei!! Dus, jawel dochterlief is jarig. Van harte gefeliciteerdm, een dikke kus en een super fijne dag gewenst. Ik hoop dat je een mooie start kent van je alweer 28ste levensjaar.