Dag 20 - Stilte voor Irene
Mooi dat het goed gaat!!!!!!
Ik ga nu nog even snel foto's kijken en dan slapen.
xxxx Jo jo en Isa
ha die ies,
ik hoop dat jullie de storm goed doorkomen in washington, en daarna genieten van de eindeloos vele memorial places, white house, lekker broodje bij pot belly, en the archives waar je de originele decalaration of indipendence kan zien, voor zo ver ik begrepen heb, en alle gratis smithsonian musea. te veel.....wij blijven nog even hangen in new york. was leuk jullie te zien hier en rosa mexicana is een nieuwe favoriet (zit ook in washington trouwens zagen we) voor ons zal het wel veel streetfood worden, ons budget is al aardig aangevreten....... we vermaken ons wel, xxxxamy en mama
Klinkt super gaf om te lezen! Behalve de naderende storm dan.
Leuk ook om de foto's te zien.
Jullie worden gevolgt op de kaart bij ons thuis.
Ik denk dat Pieter en Guus straks super goed worden in topografie!
Heerlijk om weer van jullie te horen! Ja jullie hebben enerverende condities om te reizen, rellen in Londen, hurricane in New York en een blauwe huurauto met 4(!) wielen.. Pas goed op elkaar hé? maar zo te horen is het vooral dikke pret en ontspannen. Jongens als het toch kon dat je even uit het kampvuur kon springen en er dan bij kon zitten. Hier gaat het goed, alles begint langzaamaan weer te starten voor het nieuwe seizoen. Dikke zoen San
jullie verhaal was een fijne verrassing vanmorgen.na de spanning om new york was het heerlijk jullie belevenissen te lezen.we zien cees al helemaal voor ons met zijn verbaasde gezicht en zijn fanatieke houthakken.voor jou iselin was het zeker wel fijn om al je oude plekken en vrienden weer te zien?de auto ziet er goed uit,geniet er maar van.je bent maar 1 keer jong. hier gaat alles goed,opa sukkelt een beetje maar hij is ook al 75.we kijken al uit naar het volgende verhaal. veel liefs en een kus van opa en oma.
Hoi Ies en Cees,
Spannende start van jullie tripje zo!! Ben benieuwd wat we verder nog voor verhalen te lezen krijgen. Veel plezier in "your blue car".
Cees: Met de pu's en su's is het al voorbij hoor!!
Groet en heel veel reisplezier, op naar jullie volgende verhaal.
Heel erg leuk om te volgen wat jullie aan het doen zijn. Vooral erg leuk dat jullie een auto hebben met vier wielen! Dat gebeurt natuurlijk ook niet elke dag... Geniet ervan!
Hi Iselin, ongeveer een maand nu op reis en wat veel meegemaakt al. En dat is nog maar het begin! Hartstikke leuk om jullie zo te volgen. De Meervaart begint weer uit 'zomderslaap' te komen. Iedereen is zo'n beetje terug van vakantie, dus weer gezellige reuring. Veel plezier verder en geniet ervan!
groetjes
Linda
Hi Iselin, ongeveer een maand nu op reis en wat veel meegemaakt al. En dat is nog maar het begin! Hartstikke leuk om jullie zo te volgen. De Meervaart begint weer uit 'zomerslaap' te komen. Iedereen is zo'n beetje terug van vakantie, dus weer gezellige reuring. Veel plezier verder en geniet ervan!
groetjes
Linda
Hej Cees en Ies,
Leuke foto's. Alleen krijg ik telkens dat " hier wil ik ook heen" gevoel! Ik ben trouwens te volgen op daanbanaaninkiwiland.waarbenjij.nu
groetjes daan